top of page
  • Writer's pictureEstetinės medicinos specialistė Jolita Sičiūnaitė

Rėžimas: įjungti odos apsaugą

Miškai keičia rūbą. Saulė vis rečiau ridinėjasi horizontu. Gyvenimo tempas neleteja, regis dar labiau neturime laiko, vis skubame ir sunkiai skubame spėti. Sunkumą sukelia ir rūbų kiekis, saugantis mus nuo vėjo ir žvarbos. Kūną, rankas apsaugosime rūbais, o veidas? O kaklo oda?

Prasideda baisiulinis pereinamasis laikotarpis, kuomet oda privalo multitask'inti žaibišku greičiu.Jus kasdien keičiate mitybos meniu, įtraukiate vis kitokius ir naujus skonius ir aromatus, organizmą šildote karštesniais valgiais, puoselėjate žarnyno veiklą, stiprinate imunitetą. Darykite tai - nunustokite! Saugokite save ir savo sveikatą ! Būkite sveiki ir laimingi !

Tačiau odos priežiūros klausimais - darote klaidas, kainuojančias brangias procedūras. Skirtingais metų laikais - odą privalu prižiūrėti taip pat skirtingai: ji negali būti valoma, drėkinama ir maitinama tomis pačiomis priemonėmis. Kiekvienai naujai dienai atėjus į Jūsų gyvenimą - mūsų oda keičiasi, jos poreikiai taip pat - jai prireikia naujų priemonių, nes buvusios - tampa nebeveiksmingos.

Šiuo atveju - Jūsų oda reikalaus apsauginės priemonės nuo žvarbaus ir šalto išorinio poveikio. Apsauginio kremo konsistencija - kinta. Tampa tirštesnė, "sunkesnė", riebesnė.

Būtina odoje "uždaryti" drėgmę.

Ingredientai:

  • Mairūno aliejus - ramina ir atpalaiduoja.

  • Čiobrelių aliejus - priešuždegiminis antioksidantas.

  • Ežiuolės aliejus - antiseptiškumas ir raminimas.

  • Vynuogių kauliukų aliejus - atkuria odos lipidus.

  • Mielių ekstraktas - gyvybingumas.

  • Graikinių riešutų ekstraktas - apsauga.

  • Omega 3 ir 6 kompleksas - atstotomoji apsauga.

  • Polinesočiųjų riebalų rūgčių kompleksas - ramina ir atkuria.

  • Pieno peptidai - regeneracija.

Dėl riebesnės kremo konsistencijos, kuri būtina, norint išsaugoti odą drėgną ir elastingą šaltuoju metu, reikės intensyvesnių ir veido valymo priemonių - neužteks riebaliuką pašalinti tik miceliniu vandeniu ir toniku, kai galėdavai tokiu principu išsiversti vasarą.

Dažnu atveju - kaktos sritis blizga, o vat skruostukai - sausėja. Išeitis aiški - skirti daugiau atidos skirtingoms odos zonoms, skirtingomis priemonėmis.


Svarbiausia sau besirenkant, neskaitykite anotacijos (ramina, drėkina, sausina, džiovina, atgaivina) - apsukite indelį ir žiūrėkite, kurioje vietoje, aktyvieji ingredientai išdelioti, taip Jūs žinosite, kiek tikrai ramins, drėkins, džiovins ar atgaivins.


Sunku patiems - kreipkitės. Su išsamiu paaiškinimu paaškinsiu konsultacijos metu. ;)



REKOMENDACIJOS

Aliejus - serumas, kuris nepalieka ant odos riebumo, greitai susigeria ir nekemša porų net riebiai, probleminei odai - leidžia jai kvėpuoti. Tai daug vitaminų, antioksidantų ir riebalų rūgščių turinti gelbėjimo priemonė. REOIL puiki drėkinamoji priemonė, tinka ma visiems odos tipams.


Sudėtis: Vitaminas A + Linolo rūgštis + Oleino rūgštis + Likopenas + Beta karotinas




Sudėtyje esantis natūralus vitaminas C gerai apsaugo odą nuo teršalų ir UV spinduliuotės kenksmingo poveikio. Drėkina ir minkština oda, oda tampa lygesnė ir gaivesnė. Tinka ir mišriai. probleminei odai.


Sudėtis: Vitaminas C + saldžiųjų migdolų aliejus + vitaminas A + UVA ir UVB filtrai + vitaminas E, + vitaminas B5 + vitaminas PP.



Giliai drėkinantis serumas greitai įsigeria ir užpildo odą drėgme. Kadangi serumas praturtintas ir vitaminu B5, tai užtikrinamas dar stipresnis drėgmės sulaikymas odoje.

Taip pat, noriu pastebėti, jog Vitaminas B5 skatina ir odos regeneraciją, todėl probleminių odų turėtojai jau žino, kaip sau padėti.



Atstatomasis veido kremas - tai stiprių drėkiklių derinys su maksimaliu drėkinamuoju poveikiu odai.

Kremas paspartina odos drėgmės atstatymą ir suteikia odai maksimalų priešuždegiminį ir antioksidantinį poveikį. Kremas puikiausiai tinka ir tiems, kurie šaląjį sezoną dedikavo cheminiams šveitimams, intensyviam odos gydymui. Šis kremas atstatys komfortą odą.


Sudėtis: Bisabololis + Niacinamidas + Laktobioninė rūgštis + Gliceritino rūgštis + Taukmedžio sviestas

bottom of page