top of page
  • Writer's pictureEstetinės medicinos specialistė Jolita Sičiūnaitė

4 mažai žinomi būdai užtikrinti gražią ir sveiką veido ir kaklo odą

Šiandien ta diena, kai galiu garsiai išduoti savo profesinę paslaptį!


Šiai dienai mano klientai džiaugiasi gražia oda be chirurginių, lazerinių ar injekcinių intervencijų, nes atradau iš tiesų veikiantį algoritmą !

Pirmiausiai būtina PAŠALINTI negyvas odos ląsteles, kurios gali sukelti sausos odos išvaizdą, išryškinti plonas mimikos raukšleles, užkimšti odą ir suteikti odai netolygią odos spalvą, dėl kurios oda atrodo ir margutis, pavurgusi ir negyvybinga.


Procedūrose naudoju inovatyvias priemones, kurios aktyvios stadijos metu, negyvas ląsteles paverčia silpna rūgštimi ir ją pašalina, paskatindama naujas, sveikas ląsteles kilti į paviršių ir atstatyti odos būklę.

Šis procesas neskatina odos šerpetojimo, būdingo rūgštims, kadangi šis procesas vadinamas fermentine hidrolizacija.


Pašalinus nešvarumus ir storą senų, suragėjusių ląstelių sluoksnį, privalome užtikrinti naujų ląstelių gyvybingumą ir ilgaamžiškumą, t.y. ATSTATYTI.

Šiuo žingnsiu skatiname gyvybiškai svarbius odos procesus, kad šie veiktų optimaliai, suteikdami galimybę naujoms ląstelėms ilgiatelių sluoksnį, privalome užtikrinti naujų ląstelių gyvybingumą ir ilgaamžiškumą, t.y. ATSTATYTI. Šiuo žingnsiu skatiname gyvybiškai svarbius odou išlikti gyvybingoms, sukuriant sveikesnės ir jaunesnės odos išvaizdą.


Šiame žingsnyje naudoju aktyvius serumus, aminorūgščių kokteilius, purškiamus aktyvatorius ir šie works like a charm sąveikaudami tiesiogiai su odos ląstelėmis. Kai ptai Įmanoma? Šių priemonių tokia unikali sudėtis ir gamyba, jog mūsų (žmonių) ląstelės, šiuos ingredientus atpažįsta it savus!

Tai tikriausia revoliucija kosmetologijoje!

Atstatymo etape - odoje atsistato odos apsauginė (hidrolipidinė) plėvelė, suteikiamas prarastas odos tonusas ir papildomos drėgmės išsiekvojusios atsargos.



Šio etapo pagrindinis mano tikslas - APSAUGOTI ir įjungti odos apsaugą nuo saulės, vėjo, šalčio ir kitų baisių faktorių, kurie alina odą ir skatina priešlaikinį senėjimą. Šiame etape antioksidantų galybė skverbiasi į odą, užsirakina ir užtikrina odą tokią, kuri džiugina, nes nebereikia makiažo, ryte sutaupomas laikas, o selfie ... Būna taip, kai grožiesi pats / pati savimi! Juk šio rezultato ir sieki, tiesa?



Ir paskiausias, bet ne prasčiausiai, tam tikrais atvejais, tai netgi bene svarbiausias etapas - tai PRIEŽIŪRA! Esu edukatorė iš prigimties, tad spragų nekyla detaliai, vaizdžiai ir aiškiai sudelioti viską į savas lentynas tam, kuris trokšta rezultato ir nesitiki pažadais "greitai ir efektyviai" sutvarkyti įsisenėjusią problemą. Paskutiniame etape - jau Tavo pasirodymas namuose, t.y. namų preskripcijos ir kasdienis namų darbų atlikimas.




3 mano žingsnių ir 4 - Tavo žingsnio sinergija - GARANTUOS KOKYBIŠKĄ REZULTATĄ, nes Tavo dėka, veiks sustiprinamasis prolonguotas odos būklės gydymo poveikis!


Visos teisės saugomos 2024 ©.  Odos Ministerija 

bottom of page