top of page
  • Writer's pictureEstetinės medicinos specialistė Jolita Sičiūnaitė

Švelniomis lūpomis ir lūpų kontūru, be raukšlių - pasirūpinta!

Rodos vazelinu tepi tepi lūpas, o rezultatas - laikinas: greit nudžiūsta, regis, dar labiau sutrūkinėjo oda, pleiskanoja ir šiurkšti, mėgini antrą, trečią priemonę ir vis be norimo rezultato.


Turiu kuo Tave nudžiuginti !


Mane kamuoja, tiksliau, kamavo, nuolatinė ši problema - lūpos greitai išdžiūsta, o jei per įtemptą dienos tempą nespėju užtektinai vandens gerti - tada pradeda trūkinėti, skaudėti, kartais ir kraujuoti bei aibė kitų nemalonumų, kurie slepia šypseną. Bet atradau !

Priemonė, kuri ištikrųjų:

sumažina įtrūkimus ir tempimo jausmą;

pastebimai išlygina lūpų paviršių;

intensyviai maitina;

ir svarbiausia, ko aš ieškojau ir ką radau:

atstato lūpų hidrolipidinę plėvelę, tai yra, maitina ploną lūpų odą ir išsaugo drėgmę ją "užrakinant" viduje, kad neatsirastų transepiderminis vandens netekimas - drėgmės išgaravimas, kuris ir sąlygoja aukščiau išvardytus nemalonius pojūčius.


Norint atstatyti lūpų hidrolipidinę plėvelę, pirmiausia, reikia "įjungti" regeneracijos mechanizmą, kuris atstatytų pažeidimą, todėl tokie ingredientai kaip: augaliniai trigliceridai (gerieji riebaliukai), vitaminas E, taukmedžio sviestas ir rozmarinų aliejaus ekstraktas - padės efektyviai atstatyti dehidratuotą ir šiurkščią lūpų būklę.

Norėčiau pasakyti, jog šią priemonę galima naudoti ir vyrams, be abejo galima, jei nebijoma intensyvaus ir sodraus blizgesio. :)

Lūpos, gydymo metu, atrodys švelnios, sodrios, minkštos ir sveikos.

Biokiss sudėtyje yra labai koncentruotų veikliųjų medžiagų, kurios netik regeneruoja, apsaugo ir atstato, bet ir veikia profilaktiškai nuo rauklšlių, t.y.:

Biokiss maitindamas epidermį iš vidaus - sumažina dehidratacijos raukšleles ir smulkias lūpų kontūro linijas. Už tai atsakingas mimozos ekstaktas, kuris neutralizuoja glikacijos procesą odoje, tad lūpos išlieka švelnios, minkštos ir apsaugotos nuo neigiamų (vėjo, žvarbos, šalčio..) aplinkos veiksnių.


Ilgalaikis poveikis - garantuotas :)

bottom of page